vestibule.jpg

De vestibule, tekening met fineliners en kleurpotloden op A5-formaat. De tekening maakt deel uit van het uitwisselingsproject Virtuele Reizen dat Sonja van der Burg en ik begin 2018 zijn gestart. In de zomer heb ik me  uit de voeten gemaakt toen er tijdens onze denkbeeldige reis in Guatemala een echte vulkaanuitbarsting plaatsvond. Sindsdien maak ik werk over huis en tuin in Leiden.

bloemforrussia.jpg
Flower for Russia, with love, papiercollage op A5-formaat. Een van de vier werken die ik in de zomer van 2018 naar Moskou stuurde als bijdrage aan de internationale expositie The Collage Garden.
spekstraatje-550.jpg

Te zien in Pulchri Studio bij de tentoonstelling t.g.v. het 170-jarig bestaan. In augustus 2017. Genomineerd bij de fotowedstrijd: Uitzicht vanuit mijn atelier.

Gerrie_theezakjes_totaal.jpeg

Deze collages illustreren mijn bijdrage aan het Kunstkookboek dat de Haagse Kunstkring ter gelegenheid van het 125-jarig jubileum heeft uitgegeven.

Geen recept maar meer een handleiding, getiteld: Hoe kom je in het verre buitenland aan een lekker kopje thee?

De collages zijn gemaakt van de verpakking van theezakjes, die op La Palma te koop waren.

De vier foto's zijn van HKK-collega Rob van Doeselaar.

mailart-postzegel-550px.jpg

Ontwerp voor postzegels, mail-art, A5-formaat 

te-collage-nr-5-2013-a-4-2841.JPG

Té-collage #5, materiaal:theezakjes zoals te koop op het eiland La Palma, A4-formaat.

In de herfst van 2017 wordt een selectie van de 30 té-collages geëxposeerd bij koffie- en theewinkel Inproc op de Haagse Denneweg. Ook bij drogisterij De Den wordt dit jaar nogmaals een werk uit de serie Zonnesteek in de etalage getoond. Bij Passie voor Licht in het Spekstraatje hangt het tweeluik As time goes by nu permanent in de zaak.

Deze afspraken zijn mede een uitvloeisel van de Kunstroutes 2016 en '17 die de HKK in de buurt heeft georganiseerd. De samenwerking van kunstenaars en winkeliers op de Denneweg krijgt vastere vormen, ook in de rest van het jaar. 

nav-rembrandts-brillenverkoper-nr3.jpg

Collage n.a.v. Rembrandts Brillenverkoper afgedrukt op dibond van hetzelfde formaat als het originele werk. 

nav-rembrandts-brillenverkoper-nr4.jpg

Collage op een krantenpagina van foto's van brildragers uit het Financieele Dagblad, betekend met de schaduw de Brillenverkoper van Rembrandt

start diashow