duo_mei.jpg

DIÁLOGO, de duo-expositie met Clementine van Maaren in de Bovenzaal van de Haagse Kunstkring, mei 2017

Wegen_vanJava.jpg

De wegen van Java, #2 van de serie INSULINDE,

gemengde technieken, 56 x 71 cm

De spoorwegen en de verkeerswegen van Java in de jaren '30 van de vorige eeuw zijn getekend op pagina's van een woordenboekje NL-Maleis/Maleis-NL

De ondergrond bestaat uit fragmenten van de kaart van toenmalig Java

De serie wordt geëxposeerd in sept/okt 2017 in Galerie 44 in Den Haag 

Expositie_juli_2018_4.jpg
Deze foto van Saparua, een klein Moluks eiland, mixed media op A4-formaat is afgebeeld op de uitnodiging van de expositie Het prachtige Ryk van Insulinde in Galerie Het Oude Raadhuis van Warmond, 04-07/06-08 2018.
Beeld-brieven-550px.jpg

Brieven aan Anna Karenina uit de expositie Beeld en tekst ( HKK - januari 2018), met een deeltje van De Ankers, tekst van Will van Sebille

laatste-zon-2014-jan-IMG_3319.JPG

Laatste zon, collage, 42 x 29,7 cm


Deze papiercollage sierde de digitale uitnodiging voor de solo-expositie bij de Leidse Sidac Studio in april 2014.

 

Hij maakte ook deel uit van het werk dat in het voorjaar van 2015 in de Galerie van de Haagse Kunstkring te zien was. In de Galerie exposeerde ik collages, geïnspireerd door de zon. In de Hoge Zaal stelde ik recent werk - ook collages - tentoon: veelal geometrisch-abstract werk. Met hier en daar een vleugje lyriek. Het was mijn eerste solo-expositie in de Haagse Kunstkring.

 

Tot slot heeft deze collage met de titel: Vanishing sun gehangen in de etalage van het pand St. Jorissteeg 22 in Leiden. Onderdeel van een project van het collectief Leidse Stijl.