P R O J E C T E N


image.jpeg

MAIL-ART

Van 2018 tot 2022 was ik -een enthousiast -  lid van the Monthly International Collaged Playing Card Exchange. De collages worden per post verstuurd, voor de informatie-uitwisseling is Facebook het platform. De opmaat tot deelname was de Moskouse editie van The_Collage_Garden, waar ik met 4 collages deelnam in 2017.

 

ART = START

In 2016 nam ik deel aan het project Art = Start, een grote internationale verzameling kunstenaarsboekjes die opgenomen gaat worden in het Van Abbemuseum in Eindhoven - NL. Ik maakte een verzameling lijntekeningen van de Pico del Teide de Tenerife (3715m.) uitgevoerd met aquarelmarker op collages van papier uit oude boeken. De titel luidde: Een berg in een boekje.Zie foto.

 

VOORSCHOTENSE KUNSTKRING

In de herfst van 2017 vierde de VKK het 50-jarig bestaan met een reeks exposities, waaraan ik 4 collages bijdroeg. In de publicatie "In het spoor van de oprichters - 50 jaar beeldende kunst in Voorschoten" wordt aandacht besteed aan mijn drieluik Rara, geïnspireerd door een penning van Willem Vis, de beroemdste medailleur die Nederland heeft gekend.